Friday, January 28, 2011

Our little PRECIOUS ENSEM BOY :)


Bismilahirrahmanirrahim...
Lepas ni kita layan bahasa rojak je la ye...lebih santai..:) Kalau ada issue2 serius or formal baru kita cuba adjust ye....hehe
Ok....kali ni nak kongsi beberapa keping koleksi wajah2 satu2nya (setakat tarikh hari ni la ;) hero kecik permata hati mama & ayah...


Day 1 - Masa baru lahir nampak more to Chinesse look..ikut side ayah dia :)
Pastu mula menunjukkan kombinasi genetik mama pulak...buktinya cuba tgk tang mata 
dia....hehe
Yang ni plak fashion dh nampak brutal dah...tapi mata buat ala2
stim mat jiwang plak!

Daya tarikan...pada bulu matanya yg panjang~

Inilah wajah terkini saya (genap 4thn on 2/1/2011)! Aiqal si anak yg aktif ber'Youtube'!


Ok.....jumpa lagi di coretan akan datang..thanks for visiting us ya!.hugs & kisses from aiqal :-*






 








10 comments:

  1. thanks...hehe...semoga rupa & akhlaknya seimbang kan! Amin :D

    ReplyDelete
  2. insyaAllah..

    p/s: nak cop buat menantu boleh
    he he ::lol::

    ReplyDelete
  3. HS: hehe...boleh consider tp takut ur doter nanti dmand tggi2 kesian aiqal..mama dia tak dpt nk tumpang snang nanti...hiks

    Sis As: :) combination mama & ayah dia...kalau nk tau tang bulu mata pjg dia tu ikut pakcik dia (gelarannya ate ALIF)..heee *wink2*

    ReplyDelete
  4. la ader jgak ikut uncle die ea...
    patut la die rapat dgn ate alif die..
    agak2 akk prgai dorg same x? alif slalu ckp
    yg dorg selalu main robot sama2..
    :)

    ReplyDelete
  5. hehe...bab hobi tu memang byk sama je..power rangers, transformers! kalau dia ada toy baru tak sabar dia nak tunjuk kat ate alif :)kalau sesekali jumpe meriah main toys sama2..haha

    ReplyDelete
  6. bagus la tu mgeratkan slaturhim..heeehe..
    alif de ckp die trign nk pkai costume
    power rangers dpd zmn knak2 dlu smpai
    skg...heeehee...bleh la aikal join sme
    ye..

    ReplyDelete
  7. hehe...kalau adik nak tau alif kempunan tu sebenarnya..ada satu hari tu aiqal dpt bergambar dgn org yg pakai costume power ranger masa they all promosi toys power rangers...hehe..nanti ada masa kak Izza upload picture tu ye!;)

    ReplyDelete
  8. okaaay kak....rasanya kalau alif ada kt situ
    mesti dia mtax org tu tanggalkan costume tu
    utk dia pakai...x lh byangkan kalau alif yg pakai..
    huuuuhuu

    ReplyDelete