Saturday, May 28, 2011

!Join me...Extra Cash with Heartbeat...Free registration!

*Ini adalah 'Sticky Post'...entry ni Izza dah gam kuat2...sila scroll ke bwh for my latest entry ya...sayang u all! :-*

Izza nak ajak you all join me jana income dengan HeartBeat (sama sekali tidak mengganggu 'tatasusila' Nuffnang ok!)..sorang klik 4sen terus masuk dalam tabung you all...nak tau caranya? senang aje...thanks to Mama Zharfan sebab guide izza & kawan-kawan register, so izza pun ikut mcm yang mama tunjuk ajar kat bawah ni...

Tutorial For HB registration:



1.Mula-mula you all click kat banner Heartbeat yang kat atas ni ye...or banner yg berkelip2 pink color kat sebelah chat box izza ni ok :)

2. Dah Klik dah?...mekaseyy...4sen dah rezeki masuk dlm akaun saya...mudah kan! ok jom create akaun you all pulak...lepas klik banner tu Klik icon Hearbeat seperti yg dibulatkan di atas ye...
3. Klik Create account seperti kat atas ni

4. Masukkan Password & Email Address pastu klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue
5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah diatas
Klik online application seperti di atas ok...
6. Then Isi Form di atas seperti  yang dikehendaki & maklumat blog you all seperti form di bawah
7) Pilih Pembayaran yang perlu dibuat kepada anda mengikut keselesaan masing-masing
Klik My HB!Affiliate untuk mendapatkan code iklan heartBeatKlik
8) Klik GET A CODE seperti di atas
9) Copy Code2 yang anda kehendaki(bertanda merah bulat), ada 4 code untuk iklan Heartbeat
(seperti lampiran yang bertanda kotak merah blah atas)--setiap code adalah unik/tak sama utk setiap member heartbeat, masing2 ada no. ID masing2 ok...

10) Kemudian code tersebut you all boleh copy mcm biasa di column Design Blog,  Add a Gadget, Pilih HTML Java Script then paste code yang telah you all copy tadi di situ. Itu saje! Sekrg banner you all dah tersedia di bahagian mana-mana blog you seperti yang you all tetapkan. Congrats & selamat menjana income bersama Izza ye!

35 comments:

  1. selamat berheartbeat..

    me klik ur HB utk hari ni :)

    ReplyDelete
  2. tq sweet mama aka Eija ZaQuaN :)esok2 kita berbalas kunjungan lg ye...

    ReplyDelete
  3. nadia klik HB utk kak izaaa... ;)

    ReplyDelete
  4. tq nadia :)nanti kak iza visit lg ye :)
    encik shahjiehan,nawaitu yg penting awak...kita ada code khas utk buang word valentine..bminat saya boleh share ye :)

    ReplyDelete
  5. ai pon dah klik ye..dah jadi follower u too..mmuuahhhh

    ReplyDelete
  6. best2...i heart u all lah...muahhs

    ReplyDelete
  7. berminat!!! nuffnang x kacau kan..nnt gtau code utk block tu..ok?tq kak

    ReplyDelete
  8. jom sj...follow je tutorial Hearbeat kak izza ni ok..don't worry, promotion utk V's day dh tamat dh :)

    ReplyDelete
  9. kak sy dah wat mcam yg akk suggest kt page tu...
    tp still kurg fhm..btw sy da create account HB..
    thnx kak...

    ReplyDelete
  10. Asiah dearie, apa yg tak pahamnya dik? kak izza tgk u dah selamat paste kat wall dh ok dh tu....so kawan2 click nanti 4sen masuk tabung..kawan2 Asiah ramai kan! kalau kawan2 register thru banner As tu, u will get RM2 ok dear :)

    ReplyDelete
  11. x fhm mcm mne duit tu msuk...
    akk dah bg no account bank k
    mse register tu? sy x ltak pun..
    tkut kak...tp if akk kata ok bru la sy
    bg no akaun tu. soryy kak sy 'loading'
    ckit bab cnie..:)

    ReplyDelete
  12. ooh a/c bank tak bg detail sekrg pun tak ape..bila dh qualified utk 1st withdrawal tu (min RM50) baru kita bg detail ok..tak jadi masalah..kita boleh update dari masa ke semasa :)duit masuk everytime kawan2 click banner As (4sen per click) & jugak everytime kawan2 register melalui banner As (RM2 setiap seorang & yg ni tak immediate update, ambil masa 1-2 hari)

    ReplyDelete
  13. owwhh mcm tu.. oke da fham.. thnx kak...:)

    ReplyDelete
  14. sila lah share As....kak izza pun buat benda yang sama juga..sesama rakan HB turunkan sistem promote tu...kalau rajin link kan skali entry tu dgn nama2 senior yg dh lama join...kalau tak pasti copy je la entry kak Izza ni :)

    ReplyDelete
  15. salam ....

    ari ni kali ke2 kita singgah kelik HB izza :P

    ReplyDelete
  16. wahhh sampai 2x! ye..sekali je cukup awak ;)
    nanti klik MQM juga ye :)

    ReplyDelete
  17. me fllow u back dear,, heheh,,, kang sy tlog awk klik hb uh,,

    ReplyDelete
  18. kak izza,
    nadia pon klik kak izza punya dah! ;))
    tq soo much kakkkk...

    ReplyDelete
  19. PutRi_nAdiA & nadia..tq ye..syg u all...& ape yg penting? k.e.r.j.a.s.a.m.a! hee :)

    ReplyDelete
  20. tq azzey...kita setia pd 'i click u, u click me' ok :)

    ReplyDelete
  21. shida saje, memang menarik...tak rugi join! iza baru join 10hari dah hampir jejak RM10 :) kalau ramai kawan yg register lg bleh dpt byk tau! :)jom join geng HB klik ;)

    ReplyDelete
  22. ramai nyeee yg join hb..mmg best ye?
    nnt saye try jugak lah...huhuh

    ReplyDelete
  23. betul 2... x rugi pun klik ni...

    neway klik hb awak :)

    ReplyDelete
  24. @Dda Ly sila2 dear...join our club ok!nanti kita semua bleh klik HB sama2 :)

    @misz sheyla, tq ye :) izza dh klik ur HB bakal jadi pengikut setia u juga ;)

    ReplyDelete
  25. blogwalking sini :) da klik HB kamo, jom singgah blog cintabunga lak :)

    ReplyDelete
  26. tq cintabunga, otw to clik ur HB :)

    ReplyDelete
  27. dah klik...i pinjam u punya status psl HD tau utk promote kt my kengkawan...

    ReplyDelete